Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WNL Horti Insultation gaat groeien met nieuwbouw

Sandwichpanelenspecialist WNL (WestNederLand) heeft deze week een tienjarige huurovereenkomst getekend met de DAEL Groep uit Maasdijk. Met de ondertekening waarborgt WNL haar verdere groei naar de toekomst.


Van links naar rechts: Cees van de Heuvel (CFO BOAL Group), Michel van de Groenendaal (WNL), Andre van der Hout (DAEL Groep), Gert Hollaar (WNL), Klaas van der Hout (DAEL Groep), Elco Bouwmeester (Batenburg Bedrijfshuisvesting), Adri Pols (CEO BOAL Group)

WNL zal binnen het nieuw te bouwen pand aan het Honderdland in Maasdijk ruim 6000 m2 productieruimte innemen, ruim 600 m2 kantoorruimte en ruim 800 m2 aan laadterrein en loadingdocks. Ruime parkeergelegenheid wordt gerealiseerd op het dak.

Gert Hollaar, oprichter en managing director van WNL: “Deze stap bevestigt opnieuw dat we met WNL op de goede weg zijn. We groeiden in ons huidige pand in Hoek van Holland uit ons jasje en met de nieuwe locatie in Maasdijk kunnen we onze opdrachtgevers over de hele wereld nog beter bedienen. Ruim 15 jaar geleden heb ik WNL opgericht en het is mooi om te zien hoe het bedrijf sindsdien is gegroeid en ontwikkeld.”

Michel van de Groenendaal, managing director van WNL is enthousiast over de verhuizing die eind 2023 zal plaatsvinden: “Niet alleen past het bij de groeiambitie van WNL, ook qua duurzaamheid sluit de nieuwbouw naadloos aan bij waar WNL voor staat. Met ruim 4000 zonnepanelen, LED-verlichting, warmtepompen en moderne klimaatbeheersing is de locatie uiterst toekomstbestendig. Binnen de BOAL Group, waar WNL onder valt, staat ESG (Environment Social & Governance) hoog op de prioriteitenlijst.”

 

Voor meer informatie: 
WNL Horti Insulation
+31 174 523 273 
[email protected]
www.westnederland.eu

 

Publicatiedatum: