Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Liquidseal kondigt nieuwe salesmanager aan

Liquidseal breidt haar verkoopteam uit met Ronald van Bilsen

Ronald werkt vanuit het hoofdkantoor in Leiden. Hij heeft een achtergrond in Marketing, Sales en Operations in een B2B en B2C omgeving. "Zijn focus zal liggen op retailers, importeurs en distributeurs binnen de AGF-sector die actief zijn in Europa en Afrika. Dit met een link naar onze partners wereldwijd. Hij ziet de AGF-sector als een grote uitdaging en is verheugd om samen met de stakeholders van Liquidseal het hoofd te bieden aan de toegenomen vraag naar milieuvriendelijke verpakkingen en het optimaal gebruik van grondstoffen zoals water en vruchtbare grond."

"We zijn ervan overtuigd dat hij samen met ons internationale team van verkoop, vertegenwoordigers en distributeurs zal streven naar duurzame bedrijfsgroei en zal bijdragen aan onze missie."

Liquidseal heeft een veilige en kosteneffectieve oplossing voor na de oogst ontwikkeld die de houdbaarheid van groenten en fruit zoals avocado, citrus, meloen, mango, papaja verlengt. "Het stelt ons in staat om voedselverspilling te verminderen en het gebruik van plastic verpakkingen te voorkomen. In de hele toeleveringsketen leidt dit tot kostenbesparingen van veld tot vork. Bovenal zijn deze voordelen een verhoging van de kwaliteit voor de consument en maken ze tegelijkertijd van deze wereld een betere plek." 

Voor meer informatie:
Ronald van Bilsen
Liquidseal Fruits
T. +31 (0)71 3014314
[email protected] 
www.liquidseal.nl 

Publicatiedatum: