Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

United Selections vertegenwoordigt potrozenassortiment van Difference Roses

Per 1 september voert United Selections de verkoopactiviteiten voor het potrozenassortiment van Difference Roses uit. Door deze samenwerking krijgt Difference Roses een bredere toegang tot verschillende productiegebieden. Naast Nederland zal het assortiment ook beschikbaar komen voor andere kwekers en landen.

 

Difference Roses is een samenwerkingsverband tussen HPD Potplanen en veredelaar Agriom, beide gevestigd in De Kwakel. United Selections in Aalsmeer is wereldwijd actief met de veredeling en vermarkting van vooral snijrozen.

"Producenten wereldwijd voorzien van topkwaliteit potrozen. Dat is ons streven", zegt Jaap Stelder, directeur van Agriom in De Kwakel. Momenteel wordt het assortiment exclusief geteeld door HPD. De potrozen van Difference Roses blinken uit door hun groei-eigenschappen, uitstekende houdbaarheid, ongevoeligheid voor ziekten en plagen en natuurlijk hun mooie bloemvorm. "We willen de wereld daar graag van laten genieten. Met United Selections hebben we een goede partner gevonden die onze potrozen wereldwijd op de kaart kan zetten." De twee bedrijven blijven hun veredelings-activiteiten apart van elkaar voortzetten.

United Selections is jarenlang actief als veredelaar van snijrozen en heeft internationaal goede contacten in onder andere Europa, Afrika, de VS, Canada, China en Japan. "Het potrozensortiment van Difference Roses is een uitstekende aanvulling op onze huidige selections", zegt Jelle Posthumus van United Selections. "Door de goede relatie met kwekers wereldwijd kunnen we op marketinggebied veel betekenen voor Difference Roses."

United Selections zal Difference Roses introduceren op alle aankomende beurzen en events, waaronder de Global Produce & Floral Show in Orlando (27-29 oktober) en IFTF (9-11 november) in Vijfhuizen.

Voor meer informatie
United Selections
[email protected] 
united-selections.com

Publicatiedatum: