Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Benfried jaar na overname: "We doen ook nog steeds wat we altijd al deden”

Tholen - Het is nu ruim een jaar geleden dat Arvesta een nieuwe stap zette: Benfried werd overgenomen. We praten erover met Jelle Koop. We zijn benieuwd wat er is veranderd. Merken de klanten iets van de overname?

Jelle is duidelijk: “Nee, zeker niet. De klanten merken er niets van. De lijnen zijn nog steeds kort, we zijn nog steeds even slagvaardig en we doen ook nog steeds wat we altijd al deden.” En eerlijk is eerlijk, als je er binnen stapt, merk je ook geen verandering; je wordt op dezelfde manier begroet en de mensen zijn nog steeds even bevlogen.

Intern is er wel het een en ander veranderd. Met het vertrek van Fried en Petto Koop is de organisatiestructuur aangepast. En die aanpassing is zo gedaan, dat de bekende normen, waarden en cultuur binnen Benfried geborgd blijven. De nieuwe directeur Ruud Klasens wordt ondersteund door het benoemde managementteam. De leden van dit team lopen al heel wat jaren mee in de Benfried-club en voorzien de directie van raad en daad.

Actieve R&D werpt vruchten af
Ook het innoveren is niet op een lager pitje gezet. Er wordt, samen met partners, gezocht naar oplossingen voor de vraagstukken die ze van hun klanten horen. Eén van de laatste oplossing is de Trissolcus Basalis. Deze sluipwesp gaat aan de gang met de Nezarawants. Jelle: “We krijgen positieve verhalen te horen over de inzet van Trissolcus Basalis. In de groenteteelt is op een aantal bedrijven Nezara wants een probleem. Deze sluipwesp parasiteert de eitjes van de wants en krijgen dus geen kans om uit te komen. Een belangrijk stukje van de bestrijdingspuzzel!”

Er komen overigens nog meer nieuwe innovaties aan uit de koker van Benfried. Advies: Hou het nieuws in de gaten. We houden u op de hoogte.

Voor meer informatie:
Jelle Koop
Benfried
Hooipolderweg 1   
2635 CZ Den Hoorn
T: 015-2569356  
M: 06-51285130
[email protected]  
www.benfried.com

Publicatiedatum: