Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groot jubileumfeest bij VB: wie jarig is trakteert!

Vrijdag 26 augustus was het zover: het grote jubileumfeest voor Edward Verbakel zijn 25-jarig jubileum bij VB en zijn 50e verjaardag. Een bijzondere gelegenheid om extra feestelijk en groots uit te pakken. Edward heeft er alles aan gedaan om het feest tot een groot succes te maken. Dat het een geslaagde avond is geweest blijkt wel uit de foto's van het feest. 

En zoals bij elke verjaardag: wie jarig is trakteert! In plaats van cadeaus heeft Edward de gasten gevraagd om een donatie te doen aan de stichting Jarige Job. Deze stichting zet zich in voor kinderen die door geldgebrek thuis hun verjaardag niet kunnen vieren. De stichting stelt aan deze kinderen een box beschikbaar met alles wat nodig is voor een echte verjaardag.

Door de vele donaties van familie, vrienden en collega's binnen VB kon Edward op 1 september samen met zijn vrouw Vivienne een mooi bedrag van € 5.000 overhandigen aan Jantine de Man. Hiermee kunnen tal van kinderen van een welverdiende verjaardag genieten.   

Wil jij ook een donatie doen aan kinderen uit gezinnen met weinig of geen geld? Klik hier om te doneren aan de Stichting Jarige Job. 

Voor meer informatie:
VB Group 
info@vb.nl 
www.vb.nl  

Publicatiedatum: