Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouwinvesteerder benoemt David Levin tot Executive Chair, Sustainable Food

Het Zwitserse Cofra Holding AG heeft David Levin benoemd tot Executive Chair, Sustainable Food, om de waardecreatie en groei in dit opkomende onderdeel van haar bedrijfsportfolio verder te stimuleren. Cofra investeerde onder meer in Dalsem en Ontario Plant Progation

Boudewijn Beerkens, CEO van Cofra: "We zijn zeer verheugd dat David Levin zich bij COFRA voegt in deze nieuwe rol, nadat hij vijf jaar lang met succes deel heeft uitgemaakt van de COFRA Board. Naast zijn uitgebreide operationele ervaring, brengt David ook de nodige kennis met zich mee als het gaat om snel ontwikkelende technologie├źn en de daarmee samenhangende disruptie van de industrie. David heeft een duidelijke visie om ons voedselecosysteem voor telers te bevorderen en te versterken om duurzamer en voedzamer voedsel te produceren."

Naast de overnames van Dalsem en Ontario Plant Propagation heeft COFRA vorig jaar een investering gedaan in Intelligent Growth Solutions (IGS), een Schots agritechbedrijf dat gespecialiseerd is in vertical farming.

David Levin heeft een track record in het leiden van bedrijven door innovatie en bedrijfsevolutie. In deze functie zal hij zich richten op de verdere ontwikkeling en implementatie van COFRA's strategie in het opkomende duurzame voedsel ecosysteem, en het versterken van de bedrijven voor toekomstige schaalbaarheid.

Voor meer informatie:
Cofra Holding
www.cofraholding.com  

Publicatiedatum: