Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inventaris failliet Bakker.com online geveild

Wegens faillissement wordt de complete inventaris en voorraad van Bakker.com – een grote online aanbieder van planten- en tuinartikelen – geveild bij Troostwijk Auctions. Onder meer een zo goed als nieuwe serveropstelling, een omvangrijk intern transportsysteem en de grote voorraad planten- en tuinartikelen liggen onder de digitale hamer. De veiling opent op 30 augustus 2022 om 16:00 uur. Er kan geboden worden tot en met maandag 19 september, de veiling sluit om 10:00 uur.

De online aanbieder van planten- en tuinartikelen Bakker.com is in mei van dit jaar failliet verklaard. De groenverkoper leverde jarenlang haar producten rechtstreeks aan miljoenen consumenten in acht Europese landen. 

Bakker.com
Bakker.com ontplooide haar activiteiten eerst als postorderbedrijf, maar was sinds enkele jaren volledig ingericht op e-commerce, via diverse onlinekanalen. De planten- en tuinwebshop heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in online zichtbaarheid en in een modern distributiecentrum. In Lisse bevindt zich zowel het hoofdkantoor als het distributiecentrum. Bij het bedrijf werkten zo'n negentig vaste medewerkers en, afhankelijk van het seizoen, tot wel driehonderd tijdelijke medewerkers. Bakker.com werd in 2018 ook al failliet verklaard en maakte toen een doorstart.

Planten, tuinartikelen, intern transport, stellingen en meer
In het huidige faillissement heeft de curator de e-commerce activiteiten aan de Franse branchegenoot Willemse France verkocht. De inventaris, met onder meer een moderne en praktisch nieuwe serveropstelling, een omvangrijk interntransportsysteem, een grote hoeveelheid stellingen en de omvangrijke voorraad tuinartikelen worden nu bij Troostwijk Auctions verkocht in een online veiling. Bekijk hier de maar liefst 1119 kavels.

Over de veiling
De online veiling van de inventaris en voorraad van Bakker.com opent op dinsdag 30 augustus om 16:00 uur. De veiling sluit op maandag 19 september 2022 om 10.00 uur. 

Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op donderdag 15 september 2022 van 10:00 uur tot 16:00 uur. Locatie: Meer en Duin 1, 2163 HA in Lisse.

Klik hier voor alle details over deze veiling.

 

Voor meer informatie:
Troostwijk Auctions

www.troostwijkauctions.com/nl/

 

Publicatiedatum: