Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Johan Vrancken nieuwe algemeen directeur Denis Plants

Sinds 1 juli is Johan Vrancken niet alleen de nieuwe algemeen directeur, maar ook mede-eigenaar van Denis-Plants. Met 25 jaar bedrijfservaring heeft hij het stokje overgenomen van de uittredende oprichter René Denis.

Als zoon van zelfstandig ondernemende ouders werd het ondernemerschap Johan al op jonge leeftijd bijgebracht. Zijn ambitie was om op een dag zelf een bedrijf te leiden en daarin te participeren. "Mijn ontmoeting met René en Solange voelde als een 'match made in heaven'. Een mooi bedrijf, een boeiend product, loyale en competente medewerkers, kortom een familiebedrijf met een solide basis en met goede mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling. Ik zal er met veel enthousiasme en toewijding mijn schouders onder zetten."


René Denis en Johan Vrancken. Foto: LinkedIn Denis Plants

Denis-Plants schrijft in een bericht op LinkedIn blij te zijn dat de gedrevenheid en het familiaire karakter van het bedrijf met de benoeming gewaarborgd zijn. Ook schrijft men verheugd te zijn dat René als mede-eigenaar en ambassadeur aan boord blijft. Denis Plant bedankt René voor al zijn inspanningen om het bedrijf te brengen waar het nu staat.

Voor meer informatie:
Denis Plants
info@denis-plants.com
www.denis-plants.com

Publicatiedatum: