Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede editie Landelijke Jongerendag Boomkwekerij druk bezocht

De Landelijke Jongerendag Boomkwekerij in Zundert werd dit weekend met tegen de 160 deelnemende jongeren uit het hele land goed bezocht. Daarmee was de tweede editie van het evenement, bij Roelands Boomkwekerijen en Boomkwekerij Verpaalen in Zundert, nog drukker dan de eerste succesvolle editie bij De Buurte in Oene.

De jongeren volgden een programma langs verschillende thema's in de boomkwekerij: ondernemerschap, bedrijfsovername, innovaties containerteelt, slim watergeven, innovatieve onkruidbeheersing en robotisering, en export en fytosanitaire keuringen. Daarnaast presenteerden toeleverende bedrijven en organisaties hun nieuwste producten en diensten op een infomarkt. Er was aandacht voor scholing en ontwikkeling, en het geheel werd afgesloten met een barbecue, napraten en netwerken.

Het evenement was georganiseerd door de LTO Vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen, in samenwerking met Roelands Boomkwekerijen, Boomkwekerij Verpaalen, Treeport Zundert en met ondersteuning van Colland Arbeidsmarkt.

Bron: LTO Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen

Publicatiedatum: