Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantarium|Groen-Direkt was positief, maar dubbel gevoel over wat komen gaat nooit ver weg

Tholen - Zoals beloofd vandaag een grote fotoreportage van Plantarium|Groen-Direkt. Ook op de tweede dag was er genoeg te zien en ook aan nieuwigheden ontbrak het niet, zelfs nu de markt het moeilijk heeft.

Toch blijft er na twee dagen beurs een beetje een dubbel gevoel hangen: op de beurs was de sfeer positief, maar zodra het onderwerp 'energie' ter sprake kwam, werd het moeilijk positief te blijven.

Zoals al gezegd werd de nieuwe indeling van de beurs, de eerste editie waarin Plantarium en Groen-Direkt samenwerken, positief ervaren. Vanuit de diverse vleugels liep de bezoeker 'als vanzelf' overal langs, om uit te komen in een grote hal. 

Wat er allemaal op de beurs te zien was, heeft onze verslaggever met een fotoreportage in beeld gebracht. Blader er rustig eens doorheen. 

Nieuwe beurzen komen er ook weer aan. De nodige mensen die wij spraken op de beurs gaven aan dat het spannend is hoe dat eruit gaat zien nu kwekers noodgedwongen moeten stoppen, (delen van) kassen leeg laten liggen of er simpelweg geen geld meer is om uit te pakken op een beurs.  

Bekijk hier de fotoreportage van Plantarium|Groen-Direkt 2022.