Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Huismerk centraal tijdens open dag FlorAmor

Tholen - Dinsdag 23 augustus hield FlorAmor een open dag. Iedereen was in Moerbeke welkom om het evenement te bezoeken dat in het teken stond van het 25-jarig jubileum van Flandresse. Christoph Stevens van Belgische kwekerij zag tot grote tevredenheid bijna alle belangrijke klanten langskomen. Met een knipoog geeft hij dan ook mee: "Er is niets interessanter dan een échte huisbeurs."


Christoph Stevens, FlorAmor stond stil bij 25 jaar Flandresse

En dat was het ook dinsdag. Zoals gezegd stond Flandresse centraal. De verjaardag van het huismerk ging gepaard met de presentatie van een extra jubileumlogo dat op de nieuwe labels komt, 'een opfrissing van de Flandresse-looks' om Christoph te citeren en de aankondiging van de Flandresse premiumlijn. In november zal FlorAmor daarin de Aiko-azalea toevoegen. "Deze azalea’s zijn bijzonder vanwege hun mooie blad, lange bloei en uitzonderlijk gevulde bloemen."


Azalea's van FlorAmor

Ook lanceert FlorAmor een lijn met nieuwe siergrassen. Hiermee zetten ze in op hitteresistentie en duurzaam telen.


Met P&Pure werd een samenwerking gesloten. FlorAmor gaat hun producten exclusief aanbieden in toegevoegde waarde van P&Pure. Ook kan P&Pure helpen met logistiek, vanwege goede vertegenwoordiging op Nederlandse veilingen. Op de foto: Christoph Stevens en Eric Beliën van P&Pure

Aandacht was er ook voor noviteiten binnen de Hortinno-range van de Belgische kwekerij. In deze lijn zit ook de kalmia. Deze plant is twee jaar geleden geïntroduceerd. "Dat is een succes gebleken", constateert Christoph nu. "Wij zijn flink gegroeid in het product en er zijn nu ook grote aantallen beschikbaar." De soort wordt ook gekenmerkt door zowel hitte/droogte als winterresistentie. "Het soort ondergaat met twee vingers in de neus een periode van +30 of -35 graden."


Hortinno is de veredelaar. Op de foto Stefan Laridon.

FlorAmor blikt tevreden terug op de open dag, waar er tijd was om met klanten uitgebreid het complete productpakket door te spreken, even achter de schermen te kijken bij de productie, kennis te maken met het hele team én uiteraard ook tijd was om klanten in de watten te leggen. Christoph lachend: "We hadden de lekkerste snacks van de beste foodtruck van België."

Voor meer informatie:
Christoph Stevens
FlorAmor
Stationsstraat 111
9080 Lochristi
België
T +32 (0) 9 353 88 88
info@floramor.be 
www.floramor.be