Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GrootGroenPlus volledig volgeboekt

De 32e editie van vakbeurs GrootGroenPlus, die van 5 tot en met 7 oktober in Zundert wordt georganiseerd, is volledig volgeboekt. Wie zich nu nog aanmeldt, wordt rechtstreeks op de wachtlijst geplaatst, zo deelt de organisatie.

Met een divers gamma aan deelnemers wordt het volledige sortiment goed vertegenwoordigt, zoals inmiddels ook online in te zien is. De eerste versie van de plattegrond volgt snel en de interactieve koppeling in de gratis beurs-app zal gelegd worden. Informatie over de opbouw zal begin september worden verzonden. 


De beurs in 2019

Deelnemers worden daarom opgeroepen om hun profiel bij te werken en compleet te maken, zodat de meest actuele informatie kan worden meegenomen in de communicatie naar bezoekers en in de gedrukte media. De sluitingsdatum voor alle gedrukte media is 1 september. Binnenkort zal eveneens de Varb-koppeling gelegd worden; groene deelnemers wordt daarom verzocht om hun assortimentslijsten waar nodig alvast bij te werken.  

Voor eind augustus zullen ook allerlei tools in de deelnemersomgeving geplaatst worden om aan bezoekers de deelname kenbaar te maken en uiteraard om ze uit te nodigen.

Bron: GrootGroenPlus

Publicatiedatum: