Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw meerdaags evenement uit koker kwekers "nu al een succes"

Tholen - Dinsdag ging de eerste editie van het nieuwe evenement Novae Fabula van start. "Het is nu al een succes", zo vertelt Carl Grootscholte van Carl Sales Support op locatie bij Bunnik Plants. Op initiatief van Bunnik Group wordt het evenement in samenwerking met een groep kwekers georganiseerd.

"De opkomst was goed", zegt Carl na dag één. "Zowel de deelnemers als de bezoekers zijn tevreden en het is een heel nieuw iets. Het ontstaan kwam eigenlijk doordat er geen beurzen waren door de omstandigheden in de wereld."

Het idee was om een nieuw relatie-evenement te creëren. "Toen kwam Bunnik met het idee om ook extra in te zetten op inspireren door de producten gelijk te combineren met verschillende potten en toegevoegde waarde en de verschillende trends op dit moment.”

Bekijk hier het fotoverslag. 

Een groepsfoto van Carl Grootscholte met zijn kwekers. Tevens allemaal present op de eerste Novae Fabula.

Op deze manier wil de organisatie niet alleen 'de gebruikelijke contacten' maar ook de inkopers van importeurs, exporteurs, tuincentra, retail en trendwatchers binnenhalen. "Het is ons op deze manier gelukt om niet alleen partijen te connecten maar ook te inspireren.”

Er was op het evenement tijd om bij te praten, producten te zien, een hapje te eten en een drankje te doen en om inspiratie op te doen.
De bezoekers konden na te zijn geïnspireerd gelijk een bestelling plaatsen door middel van een mooi ontworpen gids die je alle producten toonde die er op Novae Fabula te zien zijn.


Op het evenement wordt speciaal ingezet op inspireren door producten gelijk te combineren met verschillende potten en toegevoegde waarde en de verschillende trends in de markt

Mensen kunnen het evenement nog tot en met vrijdag bezoeken. Woensdag en donderdag van 10:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Het evenement wordt gehouden op locatie bij Bunnik Plants in Bleiswijk.

Bekijk hier het fotoverslag. 

Voor meer informatie:
Carl Grootscholte
[email protected]