Rootless succulenten van Aloe Demi meer dan ‘wortelloos’

ROOTLESS is een merk van Aloe Demi, maar wat wil dat eigenlijk zeggen? Demi Ammerlaan legt het uit. “Letterlijk vertaald betekent Rootless 'wortelloos', maar dat is niet de enige betekenis. Rootless staat ook voor vrijheid, je zit nergens aan vast en je kunt je overal aarden. Het leven is een avontuur. Dat zijn ook de beelden die je voorbij ziet komen als je hashtags als #rootless of #rootlessliving op Instagram of Pinterest opzoekt, al dan niet begeleid met de bijpassende slogan: Enjoy the journey and live Rootless.”

De mogelijkheden met de vetplanten uit het merk Rootless zijn groot: event decoratie, bloemwerk, tafeldecoratie, interieur aankleding, en meer. De plantjes (rozetten) hebben de vorm van een bloem en zijn er in tal van kleuren. De houdbaarheid zit tussen die van (snij)bloemen en potplanten in en hebben, zoals droogbloemen, geen verzorging nodig.

Rootless geeft eenzelfde belevenis als bloemen, maar integreert ook goed tussen de arrangementen. Dat komt omdat Rootless voornamelijk verkocht wordt met toegevoegde waarde. Dit kunnen ronde schalen zijn, maar ook metalen frames en in combinatie met kurk of glas.

 

Voor meer informatie:
Aloe Demi
www.aloedemi.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven