Connecting Lilies sluit aan bij One Flora Group

Met ingang van 1 juli 2022 sluit Connecting Lilies zich aan bij One Flora Group. Met de komst van Connecting Lilies wordt nu een tweede grote speler op het gebied van lelies aan de groep toegevoegd. Gezamenlijk met Lilies Direct zorgen ze voor meer efficiency in de keten en een betere geografische spreiding in de afzetmogelijkheden. De samenwerking maakt de One Flora Group de grootste aanbieder op het gebied van lelies.

Slimmere keten
One Flora Group is een nieuwe organisatie, gevormd uit de fusie van Groenland en L&M Groep op 28 juni 2022. Met deze fusie werd een strategische samenwerking gerealiseerd die past bij de groeistrategie van beiden familiebedrijven. 'Together as one' zetten ze in op een slimmere keten, waarbij ze zich verbinden aan het succes van hun kwekers en klanten. Vanuit die optiek wordt ook gekeken naar een optimale marktspreiding. Met de komst van Connecting Lilies verstevigen ze hun positie onder andere in de Engelse markt. 

Connecting Lilies focust van oudsher op het Europese supermarktsegment en levert lelies in verschillende kwaliteitscategorieën. Ze geloven in snel inspelen op vraag en aanbod in de lelie- en bloemenbranche. In deze denkwijze vinden Lilies Direct en Connecting Lilies elkaar. Sinds enige jaren werd er al intensief samengewerkt. Door nu echt gezamenlijk de markt te gaan bedienen kunnen ze naar eigen zeggen optimaal gebruik maken van elkaars sterke punten. Een efficiënte, duurzaam geoptimaliseerde sierteeltketen waarbij kwaliteit bovenaan staat. Naast de Nederlandse kwekerijen beschikken ze ook over een breed assortiment in Spanje en kunnen dus goed aan de seizoensvraag voldoen.

Danny Bischoff (Connecting Lilies): "Het is fantastisch om aan te haken bij zo een dynamisch bedrijf dat eigen kansen in de markt weet te creëren. Binnen de One Flora Group streeft letterlijk iedereen één doel na; het realiseren van duurzame groei in de mooie wereld van bloemen en planten. Dat is precies waar wij elkaar vinden en versterken.”

Voor meer informatie:
Connecting Lilies
www.connectinglilies.nl 


One Flora Group
www.onefloragroup.com 


 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven