Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
8 september, Floriade

Horti Cluster Event over duurzame oplossingen

Donderdag 8 september 2022 organiseren Greenport West-Holland, Provincie Zuid-Holland en Gemeente Westland het Horti Cluster Event op het Floriade-terrein: ‘International connections and sustainable solutions via the triple helix cluster approach’. Samen zullen zij enkele horticultural business clusters in de wereld verder uitlichten en met elkaar vergelijken. Wat kunnen de clusters van elkaar leren? En, hoe kunnen zij meer met elkaar in verbinding worden gebracht? Voertaal van het evenement is Engels. 

In het netwerk van de Greenport West-Holland werken regionale overheden samen met ondernemers en kennis- en onderzoeksinstellingen, waarbij zij allen deel uitmaken van een cluster. Deze clusteraanpak zal middels verschillende presentaties en een workshop tijdens het Horti Cluster Event uiteen worden gezet. U bent daarom van harte uitgenodigd om deze dag te benutten om inhoudelijke thema’s betreffende de clusteraanpak te bespreken.

Voorlopig programma
Plenair programma: 10.00 – 16.00 uur (inclusief lunch)
Start networkborrel: 16.00 – 17.00 uur
Einde programma, mogelijkheid om Floriade EXPO 2022 te bezoeken: 17.00 – 19.00 uur

Deelname
In een later stadium kunt u zich aanmelden voor dit gratis evenement. Let op: voor toegang tot de Floriade Expo 2022 is een ticket vereist: tickets zijn hier verkrijgbaar.

Bron: Greenport West-Holland 

Publicatiedatum: