Bosman Van Zaal gaat Canadese samenwerking aan

Tijdens de GreenTech in Amsterdam hebben CEO Marco Braam van Bosman Van Zaal en Willem Ligthart, directeur van Dordt Contractors & Water Management uit Ontario, een samenwerkingsovereenkomst ondertekend, waarin is vastgelegd dat beide partijen hun kennis bundelen om de voedsel- en sierteeltsector, de farmaceutische industrie en de agrotechbedrijven in Canada beter te kunnen bedienen.


Willem Ligthart, Directeur Dordt Contractors & Water Management en (r) CEO Marco Braam van Bosman Van Zaal

Teeltinstallaties
De samenwerking heeft vooral betrekking op de kernactiviteiten water, elektra, verwarming en koeling van Bosman Van Zaal. Systemen en installaties ontwikkeld door het multidisciplinaire team van engineers in Nederland, afgestemd op de eisen en wensen van lokale markten zoals Canada. Voor deze markt wordt vanaf nu nauw samengewerkt met het team van Dordt Water Management. De uitvoering blijft geheel in handen van het Canadese bedrijf.

Canadese samenwerking
Dordt Water Management uit Ontario blijft het aanspreekpunt voor Canadese kwekers. Bij complexe vraagstukken wordt een multidisciplinair team samengesteld, waar ook de engineers van Bosman Van Zaal deel van uitmaken. Vervolgens gaan deze techneuten aan de slag met de vastgestelde uitgangspunten om inventieve, slimme en praktische oplossingen te vinden voor Canadese kwekers.

Compleet technisch aanbod
De naam Dordt Water Management blijft voorlopig ongewijzigd en het aanbod van producten en diensten worden ook gehandhaafd. Echter, er worden wel installaties en systemen van Bosman Van Zaal aan toegevoegd om zo de Canadese kweker beter en completer te kunnen bedienen.

Focus op lokale markten
De nieuwe samenwerking past in de strategie van Bosman Van Zaal, die erop gericht is om haar hoogwaardige kennis af te stemmen op de behoeften van lokale markten en sectoren. Om die reden maken zij steeds meer gebruik van lokale personen en bestaande organisaties, die beschikken over de juiste contacten in het gebied en een beter inzicht hebben in de lokale marktvraag.

Voor meer informatie:
Bosman Van Zaal
info@bosmanvanzaal.com
www.bosmanvanzaal.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven