Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

What-Women-Want maakt van Sa-nook genieten met hoofdletter-‘G’

Kwekerij Fransen staat bekend om de bijzondere serie Sa-nook Dendrobiums. Met meer dan 20 jaar ervaring worden de Dendrobiums met veel zorg en toewijding gekweekt. De kunst is om alle planten van een partij op tijd te laten bloeien. Niet eenvoudig, omdat de Dendrobium nog veel geheimen heeft; het is bijvoorbeeld niet altijd even goed te voorspellen wanneer een plant zal gaan bloeien. Die mystiek maakt de Dendrobium tot een van de meest bijzondere orchideeën.

Bij Kwekerij Fransen staat maar liefst 40.000 vierkante meter vol met deze kleurrijke planten. Dendrobium Sa-Nook is niet zomaar een merknaam, maar een naam met een verhaal en een duidelijke boodschap. Afgeleid van het Thaise woord Sa-Nook wat betekent; het naar je zin hebben, samen plezier maken, verheugd zijn over iets of iemand en genieten van het leven.

What-Woman-Want
Fransen Orchideeën heeft What-Women-Want, waarbij verschillende kwekers zijn aangesloten en dat hen met dit label ondersteunt in de marketing/verkoop, gevraagd te adviseren om het ‘Sa-Nook’ gevoel zo goed mogelijk te vertalen en de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ te zetten als het gaat om uitstraling in de vorm van een passende pot-plant combinatie. Alles wordt uit de kast gehaald om de Sa-nook Dendobrium verder te ontwikkelen met het juiste imago wat bij deze bijzondere schoonheid past, met als doel het ultieme ‘Sa-Nook’ gevoel over te brengen en de consument te laten genieten met de hoofdletter-G.

Orchid Inspiration Days
Fransen Orchideeën doet dit jaar voor de eerste keer mee aan de Orchid Inspiration Days (in juni). In de prachtige showroom van What-Woman-Want, aan de Zwethlaan 30 in Honselersdijk zal de kweker het assortiment presenteren en ontvangt Wil Nederpel, bij de kweker verantwoordelijk voor de verkoop klanten en geïnteresseerden.

Voor meer informatie:
Fransen Orchids
wil@fransenorchids.eu
www.sa-nook.nl

Publicatiedatum: