Decorum bezoekt klanten met poffertjeskraam en Monsterbus

Op dinsdag 12 april en woensdag 13 april rijdt Decorum het land door om hun klanten voor de deur te verrassen met wat lekkers en een kleurrijk assortiment van bloemen en planten.

Samen met een poffertjes foodtruck, een goed gevulde Monsterbus vol bloemen en planten (en buik) gaan de Decorum kwekers en accountmanagers op pad om hun klanten te bezoeken. Op dinsdag 12 april was dit in en rond het Westland en op woensdag 13 april zal dit zijn in Aalsmeer. Tijdens het bezoek is er naast een lekkere hap ook tijd voor een goed gesprek en het bekijken van het ruime assortiment. In totaal worden in deze 2 dagen zo'n 20 exporteurs bezocht. En Rijnsburg wordt zeker niet overgeslagen, op 20 april zal Decorum de tijd nemen om de exporteurs in deze regio te bezoeken.

Dit jaar is Decorum gestart met de Monsterbus. De kwekers zijn net als inkopers en verkopers razend enthousiast. De kwekers bepalen zelf wie zij bezoeken en of zij dit alleen doen of juist ervoor kiezen om hun krachten te bundelen. Het voordeel van een volle bus met bloemen of planten van twee verschillende kwekers is dat de een goede contacten heeft bij de ene klant en de ander weer bij de andere klant.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven