Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
donderdag 7 april: Kickstart Trends Spring/Summer 2023

“‘Community’ wordt de grootste beweging van 2023”

Bij trends denkt de lezer aan kleuren en materialen. Maar door wat wordt dit nu bepaald? Trendspecialist Anouk van Concept Factory ziet een belangrijke kans voor 2023: "'Community’ wordt de waardetrend de komende tijd die de keuzes van consumenten in Europa zal beïnvloeden." Op donderdag 7 april vertelt Anouk in het webinar Kickstart Trends hoe sierteeltondernemers op deze trend kunnen inspelen met marketing, communicatie en productontwikkeling.

“Grote groepen in onze maatschappij zijn de laatste jaren steeds vaker tegenover elkaar komen te staan, mede veroorzaakt door onder andere Corona, de klimaatcrisis, oorlogen en politieke onrust. Mensen werken thuis, eenzaamheid neemt toe en staan lijnrecht tegenover elkaar”,vertelt trendspecialist Anouk. “Als tegenbeweging zien we nu herstel, waarbij de noodzaak van menselijk contact centraal staat. Deze waardetrend zien we al een langere tijd en blijft nog een tijd actueel. Dit vertaalt zich in producten, diensten en initiatieven die gericht zijn op verbinden, zoals de Kletskassa van de Jumbo en de Leidse bloemist Happy Flower, die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst heeft.”

Webinar Kickstart Trends: voor de korte- en lange termijn
Als groeimarketingbureau heeft Concept Factory kennis van trends op verschillende niveaus, waardoor ondernemers op zowel de korte als lange termijn vooruit kunnen kijken. Daarvoor is het trendwebinar Kickstart Trends ontwikkeld. “In het webinar Kickstart Trends prikkelen we de ondernemersgeest van de toekomstbestendige sierteeltondernemer en stimuleren wij deelnemers om vooruit te blijven kijken en ontwikkelen,” vervolgt Anouk.

Op donderdag 7 april vindt het webinar Kickstart Trends Spring/Summer 2023 plaats. Naast langetermijnvisie is het programma vooral praktisch ingestoken en helpt het ondernemers met kennis over toepassingen voor het komende voorjaar en zomerseizoen. Arjan Schep (3House Productions) en Anouk leggen in het twee uur durende webinar alles haarfijn uit.

Deelnemers ontvangen een week voorafgaand aan het webinar een fysieke toolbox met daarin vier moodboards met trendbeschrijvingen, 40 kleurenswatches en vier pakketjes met materiaalswatches.

Kickstart Trends zoomt twee keer per jaar in op de belangrijkste verkoopseizoenen. In september volgt het seizoen Autumn/Winter 2023-2024.

Deelnemers kunnen meer lezen en zich aanmelden via deze link: https://bit.ly/kickstartSS23-info

Publicatiedatum: