Late studiekiezers welkom op open dag bij mbo-tuinbouwopleiding

25 maart 2022 zet Yuverta mbo Geldermalsen haar deuren wagenwijd open voor leerlingen die nog geen studiekeuze hebben gemaakt voor schooljaar 2022/2023. Tijdens deze open dag kunnen leerlingen daadwerkelijk de school bezoeken, zich oriënteren op een vervolgopleiding en de sfeer proeven die in de school hangt. Er zijn studenten en docenten van alle opleidingen aanwezig voor workshops en studiekeuzegesprekken. De open dag is voor iedereen toegankelijk en duurt van 16.00 tot 20.00 uur op Burg. Van Roozenveld van der Venlaan 7 in Geldermalsen.

“Van decanen van middelbare scholen horen we dat er nog vierdejaars leerlingen zijn die geen studiekeuze hebben gemaakt voor een vervolgopleiding”, aldus Marieke Hulsbergen, senior opleidingsmanager van Yuverta mbo Geldermalsen. “Daarom organiseren wij een extra open dag waarin leerlingen, eventueel samen met hun ouders, de school fysiek kunnen bezoeken. Zo kunnen we leerlingen daadwerkelijk helpen te ontdekken wat bij hen past.”

Het daadwerkelijk bezoeken van een nieuwe school is erg belangrijk in het oriëntatieproces van leerlingen. Op deze manier biedt Yuverta haar toekomstige studenten toch de gelegenheid om kennis te maken met een docent of student die hen voorziet van de juiste informatie over een opleiding.

Opleidingen
Het opleidingenpalet van Yuverta mbo Geldermalsen biedt verschillende groene mbo-opleidingen aan op meerdere niveaus zoals: Maatschappelijke zorg en groen, Dierverzorging, Dier en gedrag, Dier en management, Buitensport coördinator en Buitensport instructeur, Eco en wildlife en diverse teeltopleidingen, waaronder een mbo-tuinbouwopleiding. De opleiding Teelt en techniek heeft specialisaties in Boomkwekerij, Fruitteelt en Glastuinbouw. 

Aanmelden
Het aanmelden voor een mbo-opleiding kan eenvoudig via de website www.yuverta.nl. Leerlingen hebben een DigiD nodig om zich aan te melden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven