Wonderbaarlijke tuin in kas aan de oevers van de Huangpu rivier in aanbouw

2 mln m2 van Shanghai's grootste park aan de rivier, het noordelijke district van het culturele wereldtentoonstellingspark waar iedereen naar uitkijkt, wordt eind deze maand geopend. Het is een tuin in een kas die ligt aan de "Golden C" van het park. In vier enkelvoudige glazen kassen worden verschillende natuurlijke landschappen en klimaten nagebootst. Het dak van het paviljoen is samengesteld uit ronde ramen om het zonlicht voor de planten te maximaliseren.

Het kassenpark heeft een bouwoppervlakte van ongeveer 20.000 m2, een inhoud van ongeveer 340.000 m2 en in totaal 5 glazen kamers, die bestaan uit de entreehal en 4 themapaviljoens. De 4 paviljoens zijn alle half-verlaagde ontwerpen en er is een ruimte tussen de grond en de tuin.

De tuin is voorzien van rijke en prachtige tuinbouwkundige plantenvariëteiten en diverse plantengemeenschappen. Tegelijkertijd zal er een eersteklas bloemententoonstellingsplatform zoals de "China Chelsea Flower Show" worden opgezet.

Met de aanleg van de tuin is in juni 2020 begonnen en zal na de voltooiing de hoofdingang en -uitgang van het Expo Cultural Park en een verspreidingspunt voor drommen mensen worden. Verwacht wordt dat de tuin in 2022 klaar zal zijn.

Bron: Leyou Shanghai


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven