Een delegatie van de Indonesische ambassade van land- en tuinbouw heeft een bezoek gebracht aan webshop PLNTS.com om te praten over technologie en innovatie in kwekerijen. De webshop focust zich op de verkoop van kamerplanten, potten en uiteenlopende interieur accessoires aan (internationale) klanten. 

De delegatie was voor een werkbezoek in Nederland en bracht een bezoek aan de kwekerij van PLNTS.com. Hier zijn Indonesische kwekers en mede-eigenaar van PLNTS.com Jesse Mostert in gesprek gegaan over de innovatieve technologieën die in Nederlandse kwekerijen worden gebruikt. 

De partijen zijn bij elkaar gebracht door CCI Group, die in de afgelopen jaren al verschillende kwekerijen verbonden heeft met de Indonesische ambassade. De Indonesische kwekers kwamen met eigen ogen zien welke kennis PLNTS.com in huis heeft en of de agrarische sector in Indonesië hier zijn voordeel mee kan doen. 

Mede-eigenaar Jesse Mostert gaf de delegatie uit Indonesië een rondleiding door de kwekerij van 50.000 m2. Hij lichtte de kweekprocessen en systemen toe. Er werd gefotografeerd en de delegatie kijkt zijn ogen uit. Na de rondleiding zijn er mogelijkheden besproken met betrekking tot een eventuele samenwerking. 

Voor meer informatie:
PLNTS.com
www.PLNTS.com