Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delegatie Indonesische ambassade van land- en tuinbouw brengt bezoek aan PLNTS.com

Een delegatie van de Indonesische ambassade van land- en tuinbouw heeft een bezoek gebracht aan webshop PLNTS.com om te praten over technologie en innovatie in kwekerijen. De webshop focust zich op de verkoop van kamerplanten, potten en uiteenlopende interieur accessoires aan (internationale) klanten. 

De delegatie was voor een werkbezoek in Nederland en bracht een bezoek aan de kwekerij van PLNTS.com. Hier zijn Indonesische kwekers en mede-eigenaar van PLNTS.com Jesse Mostert in gesprek gegaan over de innovatieve technologieën die in Nederlandse kwekerijen worden gebruikt. 

De partijen zijn bij elkaar gebracht door CCI Group, die in de afgelopen jaren al verschillende kwekerijen verbonden heeft met de Indonesische ambassade. De Indonesische kwekers kwamen met eigen ogen zien welke kennis PLNTS.com in huis heeft en of de agrarische sector in Indonesië hier zijn voordeel mee kan doen. 

Mede-eigenaar Jesse Mostert gaf de delegatie uit Indonesië een rondleiding door de kwekerij van 50.000 m2. Hij lichtte de kweekprocessen en systemen toe. Er werd gefotografeerd en de delegatie kijkt zijn ogen uit. Na de rondleiding zijn er mogelijkheden besproken met betrekking tot een eventuele samenwerking. 

Voor meer informatie:
PLNTS.com
www.PLNTS.com 

Publicatiedatum: