Dione Voskamp doopt nieuwe witte Kalanchoë Rosalina

Professioneel schaatsster Dione Voskamp heeft bij KP Holland een nieuwe witte Kalanchoë Rosalina gedoopt. Dione Voskamp is een bekende naam in de schaatswereld en komt, net als KP Holland, uit het Westland. In 2019 maakte ze haar debuut in de wereldbeker en inmiddels is ze één van de toppers in team Worldstream.

Net als Dione is de Rosalina een 'Rising Star' in haar sport; fris, gracieus en razendsnel. Daarnaast heeft de compacte plant met witte bloemen het veredelingsproces in een recordtijd doorlopen.

Dione: “Ik ben gek op bloemen en planten en dit is een prachtige nieuwe bloeiende kamerplant vanuit de veredeling van KP Holland. Dit bedrijf staat voor vernieuwing en het doel om het iedere dag een beetje beter te doen past helemaal bij mij. In de schaatssport is dit ook mijn motto en daarom ben ik er trots op mijn naam te mogen verbinden aan deze nieuwe witte Rosalina, de Don Dione”.

Een video van de doop van en door Dione bekijkt u hier:

KP Holland brengt de Don Dione naar verwachting begin 2022 op de markt en is al te bekijken in stand 41.1 op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer van 3 t/m 5 november.

Voor meer informatie:
KP Holland
Kasteelweg 10
2671MM Naaldwijk
+31 (0)174 623666
info@kpholland.nl
www.kpholland.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven