Dit was GreenTech Live & Online 2021

Tholen - Het had wat voeten in de aarde, maar vorige week vond er dan toch weer een GreenTech plaats. Officieel GreenTech Live & Online, want het werd een compacte beurs in aangepaste vorm. Een tachtigtal exposanten was in de RAI in Amsterdam present en uiteindelijk wist toch nog heel wat nationaal en internationaal bezoek de beurshal te vinden.

Uiteraard wil iedereen altijd méér, maar na een lange coronaperiode 'moesten we toch ergens beginnen', zo was iedereen het er wel over eens. Dinsdag en zeker woensdag waren 'goede dagen', donderdag, zoals gewoonlijk op beurzen, als laatste beursdag rustiger.

Bekijk hier de fotoreportage.

Extra rondjes
Dat er nu, logischerwijs, minder bezoekers waren, baarde sommigen zorgen. Al voorafgaand aan de beurs, maar ook gedurende de beurs. Want blijft dit beeld van een rustigere GreenTech nu niet teveel bij bezoekers op hun netvlies hangen, waardoor zij volgend jaar mogelijk de grotere editie een keer overslaan?

Niemand die het echt weet. Aan de andere kant werd het ook weer als prettig ervaren dat bezoekers over deze compacte beurs sneller nog een aantal rondjes extra liepen, waardoor iedereen genoeg kansen kreeg om met elkaar bij te praten.

Dat bijpraten kon uiteraard over de gebruikelijke koetjes en kalfjes gaan, over de invulling van aanstaande (nieuw)bouwprojecten, maar ook specifiek over cannabis en indoor en/of vertical farming. Voor die laatste twee specifieke sectoren hadden de nodige bedrijven een speciale stand ingericht en daarop kwam ook gericht bezoek af.

Om te weten wie er uiteindelijk allemaal op de beurs waren geeft onze traditionele beursreportage een goed overzicht. Drie dagen lang liepen wij, iets minder dan normaal, de zolen uit onze schoenen in de RAI met veel foto's van standhouders, maar ook genoeg gangpadgesprekjes tot gevolg. Bekijk ze hier.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven