Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Ladies Circle bijeen op de Flower Bazar in FloriWorld

Afgelopen vrijdag kwam de TLC The Ladies Circle bijeen op de Flower Bazar in FloriWorld in Aalsmeer.

De Ladies Circle biedt een platform voor vrouwen in leidinggevende posities in de Nederlandse sierteelt om kennis en inspiratie uit te wisselen. "Door regelmatig in kleinere groepen bij elkaar te komen, kunnen sterke netwerkrelaties ontstaan en kunnen we elkaar helpen door kennis te delen."


De vrouwen van TLC The Ladies Circle  

Een rondleiding over de Flower Bazar
Voor hun eerste bijeenkomst sinds het begin van de pandemie kreeg The Ladies Circle een rondleiding over de Flower Bazar. Het was de eerste keer dat deze pop-up tentoonstelling plaatsvond, op 15-17 september. Pascal Koeleman van 2Dezign gaf een rondleiding over de tentoonstelling en vertelde dat het evenement de perfecte gelegenheid was om mensen uit de branche weer bij elkaar te brengen.

"In onze branche kan niet alles online, we moeten de bloemen in levende lijve zien en ruiken en voelen. Dit soort compacte pop-up evenementen is een geweldige aanvulling op grotere evenementen en kan gemakkelijk worden gerepliceerd in andere steden. We kijken uit naar nog veel meer Flower Bazars in de toekomst, ook in andere landen."


Gill Corless, Sakata Ornamentals  


DaniĆ«l Nattekaas en Annika Wijn van Mate International  


Ecuadoriaanse rozen van Four Seasons Quality 


Pascal Koeleman (2Dezign) bij de Lisianthus stand  

FloriWorld
Floriworld is een interactief museum ter promotie van de Nederlandse bloementeelt. De Ladies Circle kreeg een rondleiding door de bloemenbeleving van Silvia van den Aardweg.


Door het hele museum vervoert de FloriRail verse boeketten bloemen. Aan het einde van de ervaring mag de winnaar van het veilingspel er een mee naar huis nemen.  


Deze ruimte heeft bewegende projecties over de muren en de vloer; van een astronaut die door een bloemenuniversum beweegt tot een bezoeker die wordt omringd door Van Goghs Amandelbloesems.


Natuurlijk mogen kamerplanten niet ontbreken.

Je komt zelfs een kerk binnen, waar een 4D-film je meeneemt op de reis van de bruidegom om op tijd bloemen te halen voor zijn bruiloft.


Aangezien bloemen prachtige foto's opleveren, zijn er veel mogelijkheden om bloemenfoto's te maken.


Het veilingspel, waarbij de winnaar een vers boeket bloemen mee naar huis mag nemen.

Het volgende Ladies Circle evenement wordt in oktober gehouden. Ben je als vrouw werkzaam in de Nederlandse sierteelt op leidinggevend niveau en heb je interesse om deel te nemen aan de komende evenementen, stuur dan een mail naar [email protected].

Publicatiedatum: