"We zijn hier sneller op de hoogte van innovaties en ontwikkelingen"

Substraatproducent BVB Substrates is één van de drie kersverse bewoners van 'Brighthouse', onlangs geopend op de Brightlands Campus Greenport Venlo.

Guido Linders, businessunit directeur van Kekkilä-BVB, vertelt op de campuswebsite waarom het voor het bedrijf met verspreid over Europa meerdere productielocaties en ook internationaal vestigingen een fijne plek is.

“Het netwerk dat op de campus ontstaat tussen onze mensen en de bedrijven, organisaties en onderzoeksinstellingen, zorgt ervoor dat we als bedrijf sneller op de hoogte zijn van de innovaties en ontwikkelingen in de regio. We vinden nog sneller onze weg in de veranderingen om ons heen en daar profiteren we als bedrijf enorm van. We doen inspiratie op en er ontstaan mooie samenwerkingen.”

De regio is volgens Guido een sterke speler als het gaat om gemengde productlocaties met zacht fruit, groente en champignons. Toch signaleert hij een verandering bij de productie. “De producenten worden steeds groter en opereren veel individualistischer. Men wil alles voor zichzelf houden en dat terwijl samenwerking zo belangrijk is. Met elkaar bereik je meer dan in je eentje. De campus biedt een goed platform waar juist deze samenwerking centraal staat.“

Bron: Brightlands Campus Greenport Venlo


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven