In tuinbouwgebied NEXTgarden telen ze kurkuma in een kas. Tv-programma BinnensteBuiten nam een kijkje in Bemmel. Het bezoek werd donderdagavond 9 september uitgezonden op NPO 2. Chef-kok Leon Mazairac ging aan de slag met de Nederlandse smaakbom, die op biologische wijze wordt geteeld, inmiddels zelfs uit zelf gekweekt uitgangsmateriaal.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
"Ons doel is altijd dat de klant de bestelling binnen 48 uur wereldwijd ontvangt"
-
Fred Van Paassen start productie in nieuwe kas en brengt Pina Colada terug bij VannoVa
-
Barry ging voor de bloemen naar de VS, maar teelt nu cannabis en avocado’s in Californië
-
“We moeten onszelf blijven ontwikkelen”
-
Oog voor optimale omstandigheden bij calatheakwekerij
-
6-jarige Fien stelt de bloemenkwekerij van haar ouders voor
-
Nieuw boek beschrijft een 40-jarige sierteeltreis van Nederland naar Californië
-
Staatssecretaris Rummenie bezoekt Kreling Chrysanten
-
Nieuwe Keniaanse kweker gespecialiseerd in T-hybride rozen
-
Nieuwe ledenkrant Royal FloraHolland: "Samen maakt sterk"