Genomineerden Dutch Flower Awards 2021 bekendgemaakt

18 jaar lang heeft Dutch Flower Group (DFG) ieder jaar in november de Dutch Flower Awards uitgereikt. In 2020 kon door Covid-19 het evenement niet doorgaan en heeft DFG, als blijk van waardering, symbolisch een ‘Big thank you award’ uitgereikt aan alle kwekers en leveranciers met wie zij samenwerken. Dit jaar hoopt iedereen elkaar weer fysiek te kunnen treffen op de stand op de RFH Trade Fair te Aalsmeer en te proosten op de winnaars van de 19e editie van de Dutch Flower Awards. Het centrale thema dit jaar is “Groei door innovatie”.

Winnaars Dutch Flower Awards 2019, met als thema “duurzame relatie”: Van der Lugt Lisianthus (categorie Bloemen), Ter Laak Orchids (categorie Planten), Flores Silvestres uit Colombia (Buitenlandse Leverancier). De Preferred Partner Recognition ging naar Hans van der Meulen (niet op de foto).

De jury, bestaande uit de ExCo-leden van Dutch Flower Group, heeft uit de interne inzendingen 9 genomineerden geselecteerd. De onderscheidingen worden uitgereikt in de categorieën Bloemen, Planten en Buitenlandse Leverancier.

Genomineerden 2021
In de categorie Bloemen zijn de nominaties gegaan naar Holstein Flowers, VIP Roses en Qualily. De drie genomineerden in de categorie Planten zijn: OK Plant, Esperit Plants en De Hoog Orchids. Xpression Flora Group uit Kenia, Del Golfo uit Italië en Killowen Orchards Ltd. uit Ierland zijn de genomineerde Buitenlandse Leverancier.

De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de RFH Trade Fair Aalsmeer op donderdag 4 november om 15.00 uur, op de stand van Dutch Flower Group: 13.1.

Preferred Partner Recognition
DFG staat na de uitreiking van de Awards ook stil bij de ketenpartner die speciale erkenning verdient voor haar intensieve en toekomstgerichte samenwerking met de Dutch Flower Group bedrijven. Direct na de overhandiging van de Dutch Flower Awards zal deze prijs, de Preferred Partner Recognition door Jan van Dam (CEO van DFG) worden uitgereikt.

bron: DFG


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven