Trosrozenkwekers wereldwijd bundelen krachten in ‘The World of Sprayroses'

‘The World of Sprayroses’ is een nieuw en collectief van trosrozenkwekers met de ambitie om iedereen te laten genieten van de eindeloze mogelijkheden van de trosroos. De samenwerkende partners faciliteren een platform voor de promotie van de trosroos wereldwijd. 

De vraag naar trosrozen is fors toegenomen in de afgelopen decennia. Dit is niet zo verwonderlijk als we kijken naar de veelzijdigheid van dit prachtige product, de verbeterde kwaliteit, het goede vaasleven en de vele kleuren en vormen van de hedendaagse trosroos. Het grote voordeel in het gebruik van de trosroos is het feit dat men met een paar stelen al een vol boeket creëert! Om die reden is de trosroos populair in de wereldwijde bloemenindustrie en haar consumenten.

De stichting heeft als doel om bloemisten, ontwerpers, evenementplanners en alle anderen in de wereldwijde bloemenindustrie te inspireren. ‘The World of Sprayroses’ zal de trosroos actief promoten en continu werken aan de positionering van de trosroos in het wereldwijde productassortiment.

De aftrap hiervoor wordt gegeven in bijgaande promotiefilm. De komende weken zal actief campagne worden gevoerd door ‘The World of Sprayroses’. Voor meer informatie, kijk hier.

Bron:
Interplant Roses B.V.
www.interplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven