Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Begonia I'CONIA Aroma Peach van Dümmen Orange wint FleuroStar Award

De FleuroStar Award van dit jaar gaat naar de Begonia I'CONIA Aroma Peach van Dümmen Orange. Alexander van der Kaaij en Jeroen Meeder vertegenwoordigden de veredelaar op de bijeenkomst gisteren in Floralis in Lisse en namen de prijs in ontvangst uit handen van VMarc Driessen, Sally van der Horst en Ann Jennen.

De Begonia I'CONIA Aroma Peach from Dümmen Orange versloeg mededingers Pelargonium Estelle Appleblossom (Florensis), Petunia Fun House Potpourri (Syngenta Flowers) en Verbena Mr. LavaLava (Selecta One). De jury bestond uit ruim 30 professionals uit de branche.

De noviteit mag de komende jaren rekenen op een stevige extra marketingondersteuning door Fleuroselect. Daarnaast mag de Fleurostart winnaar zich traditioneel verheugen op een brede belangstelling in de sector; zo zal hij worden uitgelicht in 'de Grote Tuinverbouwing', marketing ondersteuning krijgen van Pull-Position, een fotoshoot van Desch Plantpak, en gedurende enkele weken een prominent plaatsje in het Green Trade Center van Waterdrinker.

Bron: FleuroSelect

Publicatiedatum: