Decorum verwelkomt nieuw lid Bernhard Orchids

Vanaf woensdag 1 april is Bernhard Orchids lid van telersvereniging Decorum. Vanuit Luttelgeest, in de Noordoostpolder, leveren Bram en Simon Bernhard hun klanten een breed assortiment aan 1 en 2 tak orchideeën in 12 centimeter pot. Het assortiment van Bernhard Orchids is een mooie aanvulling in zowel volume als soorten op het totale assortiment van Decorum, waar Sion, Orchios en Duijn-Hove het huidige assortiment aan orchidee vullen.

Al sinds 1972 wordt vanuit Luttelgeest de markt bediend. Daar staat inmiddels een moderne kwekerij, waar vanaf 2022, door middel van zonne-energie en geothermie, energieneutraal geteeld wordt. Ook op het vlak van logistiek loopt Bernhard met een eigen transportbedrijf voorop. Voor eigenaar Simon Bernhard is het lidmaatschap Decorum een logische stap. “Decorum is een sterk merk bij klanten en in regio’s waar kansen liggen voor ons. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en Decorum staat synoniem met kwaliteit. Daarom past het merk ons goed,” aldus Simon.

De verkoop van Decorum orchideeën bij Bernhard start in week 14. Diederik van Dijk en Jordie Schreurs zijn via verkoop@bernhardplanten.nl en 0527-208500 bereikbaar voor vragen over het beschikbare assortiment onder Decorum.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven