Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Blinkend schone werkvloer bij Quality Plants Europe dankzij nieuwe veegmachine

Van orchideeën tot kerstplanten en alles wat daar tussen zit, bij Quality Plants Europe uit Bergschenhoek komt het allemaal voorbij. Quality Plants Europe (QPE) is in 2020 opgericht door De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten. Deze samenwerking is ontstaan door een gebrek aan opslagruimte in het voorjaar bij De Vreede en in het najaar bij Hulst tuinplanten. 

Arie Stolk (links) en Ronald van den Berg (rechts) van Quality Plants Europe

Arie Stolk, directeur van Quality Plants Europe: “Quality Plants Europe kan het beste omschreven worden als een telersorganisatie die de marketing, inkoop en verkoop van tuin- en potplanten op zich neemt en waarde toevoegt in haar eigen distributiecentrum in Bergschenhoek. Wij willen optimale efficiëntie bereiken door goed samen te werken met alle schakels in onze keten.”

In een hal van zo’n 9.000 m² worden de Deense karren met vele verschillende soorten planten gestald die later op transport gaan voor binnen- en buitenland. Zo gingen er de afgelopen week grote partijen anthuriums via QPE naar Duitsland, maar ook vele andere pot- en tuinplanten gingen hier op transport.

Om deze logistieke ruimte goed schoon te houden, kwam QPE uit bij de Stefix 95 veegmachine van Steenks Service, leverancier van industriële- en tuinbouwmachines.

"De Stefix 95 is een van onze populairste modellen veeg-/zuigmachine", vertelt Wouter Steenks, directeur van Steenks Service. "De borstels en de krachtige zuigmotor van dit elektrische model veegmachine zorgen ervoor dat grof vuil en fijnstof moeiteloos opgeveegd en opgezogen wordt. Deze machine beschikt over een groot filter waarin fijnstof wordt opgeslagen. Met een grote veegbreedte is het schoonmaken van bedrijfsvloeren of betonpaden enorm eenvoudig en bespaar je met de Stefix 95 een hoop arbeid."

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
+31(0) 174 510 266
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl

Publicatiedatum: