Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Certifeye de weg op met Certifeye-Wallet

Met de dit jaar geïntroduceerde gratis Certifeye-Wallet kunnen kwekers voldoen aan vragen van handelsbedrijven naar certificaten. Het aantal handelsbedrijven dat gebruikt maakt van Certifeye neemt toe. Daarmee nemen de geautomatiseerde verzoeken om informatie ook toe. Dat kan men in één keer regelen door die verzoeken te laten landen in een eigen Certifeye-Wallet.

Maximaal een uur werk per jaar en liefst minder moet het resultaat zijn als de kweker de Certifeye-Wallet goed inricht en gebruikt. “We zien een groeiend aantal kwekers gebruik maken van de de Certifeye Wallet. We zien evengoed ook dat er nog veel vragen zijn en dan kan een beetje olie in de raderen geen kwaad, ” vertelt Marlies Verbruggen, accountmanager bij Certifeye. “We geven graag antwoord op vragen als; van wie is Certifeye eigenlijk? Hoe zit het met de privacy? Kunnen handelsbedrijven die informatie niet zelf van een portaal halen?”

Om daar een mouw aan te passen, stapt Certifeye vanaf eind januari volgend jaar in de auto om kwekers te informeren. Kwekers kunnen in een half uur worden bijgepraat op een door hen te kiezen tijdstip. Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoek en ook niet aan het gebruik van de Certifeye-Wallet. Op de volgende data zullen accountamangers aanwezig zijn in de volgende regio’s:

22 januari (vrijdag) Aalsmeer
27 januari (woensdag) Westland
11 februari (donderdag) Aalsmeer
24 februari (woensdag) Westland
11 maart (donderdag) Aalsmeer
24 maart (woensdag) Westland

Certifeye komt ook graag bij u langs - klik hier om hiertoe een afspraak in te plannen.

Voor meer informatie:
Certifeye
https://certifeye.com/nl/home-nl/ 

Publicatiedatum: