Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carola Schouten op digitaal werkbezoek bij Florensis

Vrijdagmiddag 18 december 2020 heeft Florensis minister Carola Schouten (Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) ontvangen voor een digitaal werkbezoek om te praten over de gevolgen van Brexit.

Minister Schouten: “Het is goed om te zien hoe een bedrijf als Florensis zich voorbereidt op de Brexit. Want ongeacht de onderhandelingsuitkomst, de Brexit gaat frictie opleveren”.

“Ondanks onze voorbereidingen op diverse scenario’s en de goede samenwerking met NAK Tuinbouw, vragen de nieuwe regels op 1 januari 2021 om aanpassingen van iedereen en gaat het onzekerheden met zich meegeven”, geeft Leo Hoogendoorn (CEO) aan. “We zijn blij dat we een Engelse partner hebben en hopen met dit voordeel in de komende weken te wennen aan de nieuwe processen die meer tijd en aandacht kosten, voordat onze drukkere exportperiode eraan komt”.

Voor meer informatie:
Florensis
Langeweg 77-85
3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht
T: +31 78 623 3200
F: +31 78 610 4411
E: [email protected]
www.florensis.nl
Publicatiedatum: