Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
productie en distributie van armaturen gaat stoppen

BLV gaat zich volledig focussen op HPS / MH lampen

BLV heeft besloten te stoppen met de productie en distributie van armaturen voor tuinbouwtoepassing vanaf 1 januari 2021, en zich volledig te focussen op het maken en distribueren van lichtbronnen. Met deze stap keert het bedrijf terug naar de wortels van haar kerncompetentie. 

BLV is al bijna twintig jaar een bekende naam op het gebied van tuinbouwverlichting en geniet een wereldwijde reputatie, vooral voor haar Horturion HPS lampenserie. De laatste jaren heeft het bedrijf haar productportfolio verder uitgebreid, maar is altijd onverminderd blijven door investeren in onderzoek en ontwikkeling van traditionele (HPS) lampen. 

In 2017 werd een nieuwe, ultramoderne productiefaciliteit geopend bij zusterbedrijf Ushio Poland, om zo de productiecapaciteit significant te verhogen en aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Dit jaar, met de Horturion intense, was BLV het eerste bedrijf ter wereld die een HPS lamp lanceerde met 1150 W / 2400 ┬Ámol/s. 

Met de huidige beslissing blijft BLV op haar weg om de grootste producent van lichtbronnen met hoge kwaliteit te worden, voor een groeiende tuinbouwmarkt. 

Voor meer informatie:
BLV
Muenchener Strasse 10
85643 Steinhoering
Germany
www.blv-licht.de

Publicatiedatum: