Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe 3D-tool om bloemisten en handel te inspireren

Samen met master florist Geert Maas heeft veredelaar Floritec 3D-moodboards ontwikkeld om zowel de handel als bloemisten te inspireren. Een leuke eigentijdse tool, die aansluit bij het toenemende belang van online.

De boeketten op het moodboard zijn aanklikbaar en van alle kanten te bekijken. Als pilot is gestart met een moodboard voor het ras Popov; een dubbelbloemige dieprode troschrysant met een perfecte transporteerbaarheid en hele goede prestaties op de vaas. Begin januari volgt een moodboard voor het ras Aurora. Beide rassen worden gevoerd door Zentoo. 

Op het moodboard zijn diverse boeketten uitgewerkt in diverse thema's en in verschillende kleurencombinaties. De handel kan het eenvoudig doorsturen naar klanten om te inspireren. Danny van Uffelen van Zentoo: “Ook wij zijn op zoek naar slimme oplossingen om onze klanten te inspireren. We ervaren dit 3D-moodboard als een effectieve digitale tool om de handel te informeren over specifieke lijnen.” 

Bekijk hier het 3D-moodboard.

bron: Floritec

Publicatiedatum: