Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bestuur KP Holland

Dit jaar heeft KP Holland, door COVID-19 op bescheiden wijze, stilgestaan bij haar 70 jarig jubileum. Een mooi moment voor de huidige aandeelhouders Hans en Aad van der Knaap, om niet alleen de verantwoordelijkheden, maar ook de aandelen over te dragen aan ‘the next generation’.


Vlnr. Aad, Roy, Pim, Leo, Steef, John en Hans

Het jonge ambitieuze bestuur bestaat per 1-1-21 uit: Leo de Vries, in de rol van Algemeen directeur; Roy van der Knaap wordt Technisch directeur; Steef van der Knaap wordt Operationeel directeur; Pim van der Knaap wordt Commercieel directeur en John Vreugdenhil wordt Financieel directeur.

Hans en Aad van der Knaap willen toeleveranciers, klanten en collega’s enorm bedanken voor de fijne samenwerking afgelopen 42 jaar. Als eind 2021 de laatste verantwoordelijkheden zijn overgedragen en de omstandigheden het weer toelaten, heffen Aad en Hans graag het glas met deze relaties.

Voor meer informatie:
KP Holland
E: i[email protected]
www.kpholland.nl

Publicatiedatum: