Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Dillewijn Group neemt Alflora over van Horticoop

Van Dillewijn Group BV en Horticoop BV hebben op hoofdlijnen een akkoord bereikt over de overname per 1 januari 2021 van Alflora, leverancier van bloemisterij-artikelen. Van Dillewijn Group ziet kansen om met de Alflora formule haar positie in de internationale markt van verpakkingen, decoratiematerialen en bloemisterij-artikelen verder uit te bouwen.

Van Dillewijn Group wil de meest toonaangevende onderneming zijn voor alle betrokkenen in de sierteeltketen door innovatie in duurzame processen en producten. Door de overname verstevigt Van Dillewijn Group haar positie in een snel veranderende wereld.

Alflora gaat vanaf het nieuwe jaar verder als zelfstandige divisie bij Van Dillewijn Group. Beide formules, Alflora en Dillewijn Zwapak, blijven actief op de markt met de filialen en de webshop.

De verkoop van haar groothandelsactiviteiten in de bloemisterij is onderdeel van het strategische transitieproces van Horticoop waarin de focus wordt gelegd op de internationale glastuinbouw.

bron:
Van Dillewijn Group B.V.
Horticoop B.V. / Alflora 

Publicatiedatum: