Special Jaaroverzicht 2020

Traditiegetrouw ook dit jaar in december een Special Jaaroverzicht met daarin een terugblik op het bijna afgelopen jaar. Tot en met onze laatste publicatie van dit jaar op 24 december blikken we in etappes terug op de afgelopen maanden. 

Wanneer begon corona te spelen? Hoe verliepen de voorjaars-beurzen? En welke gebeurtenissen met grote impact op de sector vonden dit jaar plaats?

Op o.a. deze vragen gaan de specialitems de komende weken antwoord geven, maar bovenal is het een mooie en leuke manier om met veel foto's terug te kijken op 2020. 

Wens je klanten Fijne Feestdagen!
Natuurlijk is dit ook een uitgelezen kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner binnen dit specialblok. Je kunt een maand lang een banner boeken in deze special in de dagelijkse nieuwsbrief van GroentenNieuws of op de website voor respectievelijk 900 en 630 euro voor de volle maand. Op maat zijn daarnaast nog veel meer acties mogelijk. 

Voor meer informatie: stuur een mailtje naar info@groentennieuws.nl 

 

 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.