Koen Pack over nieuwe campagne ‘Trends for ALL’

Begin deze maand heeft Koen Pack de nieuwe campagne ‘Trends for ALL’ gelanceerd. Dat als alternatief voor de Trade Fair die dit jaar niet doorging en waar het bedrijf normaal gesproken de nieuwe collectie presenteert en de gehele showroom opnieuw inricht volgens de laatste trends.

Sandra Könings, die vorig jaar de nieuw gebouwde showroom van 1000m2 opende, was bereid om de collectie toe te lichten in een online movie.

Voor 2021 is Koen Pack aan de slag gegaan met acht stijlthema’s geïnspireerd op o.a. de natuur, verbeelding, historie en een wereldwijde connectie waar strepen centraal staan. "Strepen zijn krachtig en onze rode draad is dan ook CONNECT ALL, want onze klanten hebben bij ons een streepje voor. Daarnaast hebben wij een prachtig product assortiment speciaal ontworpen voor de feestdagen en seizoenen. De acht thema’s zijn allen bedoeld voor hun eigen doelgroep. Wij leveren aan verschillende partijen in de bloemen- en plantensector, over de hele wereld. Zo is het mogelijk voor iedereen een aansprekend thema te vinden."

BotanicALL
In het thema BotanicALL staat natuur en groen centraal. Het gebruik van duurzame materialen wordt steeds belangrijker, zeker als het gaat om verantwoorde materialen zoals papier en karton. Daarom breidt Koen Pack het assortiment FSC®-gecertificeerde artikelen steeds verder uit.

Een voorbeeld zijn potcovers uit de nieuw lijn Kirsten bijvoorbeeld. Deze zijn gemaakt van verantwoord papier of karton, te herkennen aan het welbekende FSC logo.

Door artikelen met een FSC logo te gebruiken, draagt men bij aan de bescherming van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. De verpakkingen en potcovers kunnen na gebruik bij het oud papier, waarna ze kunnen worden gerecycled.

Bamboe
Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden met verantwoorde materialen verpakkingen te maken. Bamboe is een opkomende papiersoort waar we meer en meer van zullen gaan zien. Daarom is Koen Pack ook gestart met een aantal bloemenhoezen, gemaakt van bamboepapier.

De nieuwe geprinte catalogus voor 2021 is aan te vragen door een mail te sturen naar sales@koenpack.com. Op afspraak is men uiteraard ook welkom in de showroom, klanten die deze maand nog komen worden getrakteerd op een leuke goodiebag (met daarin ook de nieuwe catalogus).

 

Voor meer informatie:
Koen Pack BV
De Loetenweg 8
1187 WB Amstelveen
E: info@koenpack.com 
www.koenpack.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven