BKD lanceert mobiele app MijnBKD

BKD heeft de meest belangrijke informatie uit het MijnBKD portaal beschikbaar gemaakt in een app voor de mobiele telefoon. Met de MijnBKD app kan informatie over partijen of percelen makkelijk op ieder moment opgezocht worden. Hiermee wil BKD de informatie makkelijker toegankelijk maken voor de gebruiker tijdens de werkzaamheden op het veld of in de schuur.

Voordelen
De app is een versimpelde versie van MijnBKD, waarin op elk moment en op elke plek de meest belangrijke informatie over partijen en percelen geraadpleegd kan worden. Dit kan van pas komen wanneer in het veld snel iets opgezocht moet worden, zoals gegevens over bijvoorbeeld toetsen en keuringen.

Ook zit er een scanner in de app, waarmee een label met barcode van het tpi nummer van de partij kan worden gescand (zoals bijvoorbeeld van het steeklatetiket) om deze partij direct terug te vinden in de app. Bij een partij worden in de app zowel de perceelaanduiding getoond, als het locatienummer op het steeklatetiket uit het systeem. Een nieuw hulpmiddel voor bij het plaatsen van de steeklatetiketten.

Via de app kunnen geen gegevens gewijzigd, aangevraagd of ingevoerd worden, dit kan alleen via het MijnBKD portaal op de computer.

Klik hier voor meer informatie

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.