Masterclasses over leren en meegroeien stimuleren in de glastuinbouw

Medewerkers moeten overleven en bloeien in een omgeving die steeds sneller lijkt te veranderen door technologische ontwikkelingen en marktomstandigheden. Dit is geen gemakkelijke opgave. Bij veel bedrijven in de glastuinbouw wordt ervaren dat medewerkers niet altijd meegroeien met de ontwikkelingen omdat ze het niet nodig vinden. Bijvoorbeeld bij het toepassen van nieuwe kennis, nieuwe technieken en het ontwikkelen van vaardigheden. Daarover organiseert Kasgroeit een nieuwe serie Masterclasses, waarover Eva Cordewener van Kasgroeit op de website van Glastuinbouw Nederland meer vertelt.
 
Programma drie masterclasses
De eerste masterclass vond plaats op dinsdagmiddag 17 november en is hier terug te kijken via de website van Kasgroeit. Daarin worden de theorie en praktijk van ‘Lerende organisaties in de glastuinbouw’ besproken. Welke factoren spelen een rol bij de lerende organisatie en wat kun je hiermee in de praktijk.

De tweede masterclass van 24 november 2020 gaat over ‘Wendbare en tevreden medewerkers’. In deze masterclasses wordt besproken aan welke knoppen je kunt draaien om medewerkers wendbaar en tevreden te houden met als inzet dat medewerkers blijven meegroeien met de ontwikkelingen van het bedrijf. Klik hier voor aanmelden.

De derde masterclass van 8 december 2020 staat in het teken van ‘Het stimuleren van eigen regie bij medewerkers’. Het nemen van de eigen regie vraagt een verandering in het gedrag van de medewerker. In deze masterclass wordt behandeld hoe je dit kunt aanpakken. Aanmelden kan hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven