Nederlandse startup BloomPost gaat Europa in

Het Nederlandse BloomPost lanceert in hoog tempo webshops in diverse Europese landen. De uitvinder van de brievenbusbloemen zette vorige maand in het VK een eerste stap en is vanaf vandaag ook in Zweden en Denemarken actief.

Specialist in brievenbus cadeaus
De bloemen van BloomPost zijn slim verpakt met een door Bloompost gepatenteerde technologie. Deze zorgt ervoor dat de bloemen ook zonder water langere tijd vers blijven.

Lea Madsen, CEO van BloomPost: “Ons product zorgt voor een glimlach en verbinding tussen mensen. Het is geweldig om te zien dat we juist nu dagelijks duizenden mensen een klein beetje gelukkiger mogen maken met onze cadeaus.”

Groei door Corona
Door de komst van corona is het aantal online bestellingen enorm gegroeid. Veel mensen zijn een drempel over en merken hoe makkelijk het is om elkaar een boeketje te sturen. BloomPost verkoopt inmiddels veel meer dan alleen bloemen. Droogbloemen, planten en zelfs puzzels met bloementhema. Allemaal bezorgd door de brievenbus.

Vervolgplannen
Wat het volgende land wordt na Denemarken, VK en Zweden wil Madsen nog niet kwijt. “Wat we precies gaan doen, houden we nog even geheim, maar we gaan de wereld veroveren met onze brievenbuscadeaus”, aldus Madsen.

Bloompost
www.bloompost.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven