Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw pand ProCC zorgt voor extra slagkracht

ProCC heeft al zijn expertise gebundeld in een nieuw pand in Vlaardingen. De reden? "We groeien hard. Zo hebben we meer slagkracht en kunnen we de vraag naar ons arbeid- en teeltregistratie voor de glastuinbouw en de service aan onze klanten efficiënt regelen.”

De afgelopen twee jaar maakten Sadik Usluer en Jeffrey van Uunen als gevolg van de groei van hun bedrijf al drie maal de oversteek naar een groter onderkomen. Met het nieuwe gebouw aan de Produktiestraat 25 in Vlaardingen zijn ze nu in één klap klaar voor een groot aantal jaren.

"Met ruim 700 vierkante meter hebben we eindelijk de ruimte om de specialisten van ProCC onder één dak samen te brengen. En dat worden er steeds meer, want ons team dijt gestaag uit. Dat betekent meer slagkracht naar onze klanten toe en in eigen huis, want ons product is nog lang niet uitontwikkeld. We zijn voortdurend bezig om dit uit te breiden en te koppelen aan andere bedrijfssystemen,” zeggen ze.

Flexibiliteit
De groei van het jonge bedrijf gaat hard. In vier jaar tijd is sprake van stevige aanwas van zowel kleine als grote opdrachtgevers. Ook het buitenland heeft de voordelen van hun online platform ontdekt. "We zien een flinke toename van aanvragen. ProCC is inmiddels in en buiten Europa actief,” zegt Sadik.

Het grote voordeel  van ProCC is volgens zijn collega Jeffrey de flexibiliteit en het gebruiksgemak. Het systeem is zonder hoge investeringskosten in te zetten wat het zeer aantrekkelijk maakt voor kleinere glastuinbouwbedrijven. Belangrijk, omdat van de circa 4000 ondernemingen in deze sector de overgrote meerderheid bedrijven zijn van rond vijf hectare groot.

Sadik: "Zij kunnen nu ook voor een aantrekkelijk bedrag beschikken over een modern en gebruiksvriendelijk arbeidsregistratiesysteem. Hiermee kunnen ze alle handelingen in de kas registreren en inzien en dus hun bedrijfsvoering versimpelen. En dat zonder gebonden te zijn aan jarenlange contracten, wat velen als een groot voordeel ervaren.”

Sadik weet waarover hij praat. Zijn jarenlange ervaring in de glastuinbouw was immers de reden voor de oprichting van het Product Control Center, ofwel ProCC.

Marktleider worden is het doel
Het arbeid- en teeltregistratiesysteem werkt simpel. Met de persoonlijke tag die iedere medewerker hanteert, worden alle handelingen in de kas gescand. Deze informatie is direct online waarmee de tuinder grip heeft op het proces. "Efficiency verhogen, is de rode draad,” legt Sadik uit. Daarmee is Nederland een groot voorbeeld voor de glastuinbouw in andere landen, zien ze. "We spelen een leidende rol in de wereld. Daar zouden we trotser op mogen zijn.”

Eigen ambities heeft ProCC voldoende. Het bedrijf wil in Nederland marktleider in arbeid- en teeltregistratie worden. De nieuwe locatie zet die weg verder open. "Hier kunnen we de lijnen met onze klanten heel kort houden. De komende tijd gaan we bovendien nog meer nieuwe medewerkers verwelkomen zodat we de klanten op elk moment goede service kunnen bieden. Bij vragen wil je immers direct kunnen antwoorden.”

Voor meer informatie:
ProCC
Publicatiedatum: