Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Afriflora zet koppeling met Certifeye Wallet online

Afriflora Sher beheert het overzicht aan behaalde certificaten via de Certifeye Wallet. Sinds kort heeft de kweker ook een link naar de Wallet op de website geplaatst, zodat afnemers en andere geïnteresseerden altijd een actueel overzicht van de behaalde certificaten met de geldigheidsdatum kunnen raadplegen. Op verzoek kan het document ook gedownload worden.

Er zijn inmiddels honderden Certifeye Wallets in gebruik bij kwekers. Afriflora is de eerste partij die de toegang tot die certificaten via de eigen website heeft geregeld. “Dat is heel gemakkelijk", vertelt Aswin Endeman, Business Support & CSR Manager van Afriflora. "Je zet de link naar de Wallet op een pagina van de website en dan gaat de rest vanzelf." Afnemers kunnen zich abonneren op de certificaten. Dat bespaart heel veel e-mail verkeer over het aanleveren van certificaten. "Verloopt een certificaat, dan voegen wij de nieuwe versie toe en alle geabonneerden zijn meteen op de hoogte. Ideaal”.

Certifeye introduceerde de Certifeye Wallet om een brug te slaan tussen kwekers en handelsbedrijven en de administratieve last van het beheer van de certificaten zoveel als mogelijk te reduceren. Bewust is daarbij de keuze gemaakt om de Wallet gratis ter beschikking te stellen aan kwekers. “Het aantal gebruikers zowel bij kwekers als bij handelsbedrijven groeit met de dag. Ons doel is het proces zo efficiënt en goedkoop mogelijk in te richten voor alle betrokken partijen,” volgens Marlies Verbruggen van Certifeye. 

Klik hier voor de Certifeye Wallet van Afriflora.

Publicatiedatum: