Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Morel Diffusion gaat verder in handen van investeringsfonds Evolem

Het Franse investeringsfonds Evolem heeft per 22 september jl cyclamenveredelaar Morel Diffusion overgenomen. De gesprekken tussen de twee bedrijven waren naar eigen zeggen 'gebaseerd op een wederzijdse behoefte aan continuïteit van het uitgevoerde werk, maar ook gericht op enthousiaste evolutie-perspectieven voor de ontwikkeling in de toekomst van Morel Cyclamen en voor het aanwezige team.'


Vlnr: Paul-Henri Morel, Magali Page, François Noir, Sandrine Escaleira, Olivier Morel, Nicolas Rousset, Guy Morel.

Morel Diffusion wordt het eerste bedrijf van de tuinbouwcluster van de Evolem groep en zal zijn naam, zijn productievestigingen en zijn teams behouden, en zorgt voor de continuïteit van zijn dienstverlening en het respecteren van alle verplichtingen aan al zijn klanten.


links Eric Beaude, rechts Olivier Morel

Met de overname krijgt het honderdjarige familiebedrijf een nieuwe directeur. Dit is Eric Beaude, landbouwingenieur, met meer dan 20 jaar ervaring in de agro-industriële omgeving in algemene management- of operations management functies.

CEO Olivier Morel blijft voor 30% in het bedrijf en zegt: "Dankzij haar
knowhow op het gebied van ontwikkeling en externe groei zal Evolem ons in staat stellen onze diversificatie te versnellen en nieuwe perspectieven te openen."

Met deze structurele evolutie bevestigt de Morel de slogan van hun jubileum van 100 jaar: 100 Jaar, het is nog maar een begin!

Voor meer informatie: 
S.A.S. MOREL Diffusion
2565, Rue de Montourey
83600 Fréjus
Frankrijk
E: [email protected]
www.cyclamen.com

 

Publicatiedatum: