WestlandStek voor glastuinbouwpromoter Ivonne Jansen-Van der Zwan

Ivonne Jansen-Van der Zwan uit 's-Gravenzande heeft afgelopen vrijdag een WestlandStek gekregen uit handen van glastuinbouwwethouder Albert Abee. Hij overhandigde de gemeentelijke onderscheiding aan Jansen-Van der Zwan tijdens haar afscheid van Infogroep Glastuinbouw Westland.

Veertien jaar lang zette de 's-Gravenzande zich in voor Klas in de Kas. Klas in de Kas brengt de glastuinbouw onder de aandacht van basisschoolleerlingen in de regio door middel van gastlessen, bedrijfsbezoeken, bezoek aan Royal FloraHolland en probeert hiermee kinderen vertrouwd te maken met het groeien van planten en producten.

Ook was zij jaarlijks actief tijdens Kom in de Kas en heeft zij zich gedurende 6 jaar bestuurlijk ingezet als secretaris van Infogroep Glastuinbouw Westland.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied. Of als blijk van waardering voor een uitzonderlijke prestatie op het gebied van sport en/of cultuur, zoals het behalen van een Europees, Wereld- of Olympisch kampioenschap van een inwoner van de gemeente Westland.

Meer over Klas in de Kas hier. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven