Ferdy van Beest nieuwe manager Data proposities en Integrated Reporting bij Flynth

Vanaf 1 september vervult  Ferdy van Beest (38) de functie van manager Data proposities en Integrated Reporting bij Flynth adviseurs en accountants. 

Tot voor kort werkzaam als Senior Adviseur bij Flynth Audit en tevens werkzaam als Assistant professor Financial Reporting aan de Nyenrode Business Universiteit, werkt hij zijn afdeling aan een duidelijke missie: op datagedreven wijze en in samenwerking met MKB en Agrobedrijven een duurzamere samenleving creëren. 

"Organisaties leggen steeds meer gegevens vast en door middel van uitgekiende statistische analyses en machine learning levert Flynth waardevolle bevindingen op die ondernemers vooruit helpen. Bijvoorbeeld ten aanzien van investeringsbeslissingen", legt Van Beest uit. Flynth gaat komende jaren steeds verder groeien naar een digitale en datagedreven dienstverlener om klanten vroegtijdig en gericht te kunnen adviseren over hun bedrijfsvoering.

Duurzame beslissingen maken
Welke investeringen moeten melkveehouders doen om de kritische opbrengstprijs te verlagen en tegelijkertijd hun CO2-uitstoot te reduceren? Hoe kan Flynth het Audit risicomodel verbeteren om fraude te detecteren? Vragen waar Ferdy en zijn team antwoorden op vinden door analyse en inzet van data.

Belangrijk onderdeel van de functie is ook het stimuleren en verbeteren van Integrated Reporting binnen MKB en Agro-ondernemingen, waarbij bedrijven in hun verslaglegging niet alleen kijken naar financiële zaken en gevolgen, maar ook aspecten zoals diversiteit en milieu meenemen.

"Het combineren van financiële en niet-financiële informatie levert klanten vaak veel voordeel op en het helpt hen bij het maken van duurzame beslissingen."

Bron: Flynth


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven