Frits van Dijkman nieuwe regiocoördinator Brabant/Zeeland

Frits van Dijkman (50) is sinds 1 september actief voor Glastuinbouw Nederland als regiocoördinator voor regio Brabant/Zeeland. Na zijn studie aan de HAS was hij onder andere werkzaam als teeltadviseur, bedrijfsadviseur en relatiemanager in de tuinbouw.
 
“Na afronding van mijn HAS studie ben ik werkzaam geweest als verkoper bij een boomkweker, teeltadviseur bij DLV (het huidige Delphy), bedrijfsadviseur Tuinbouw en ondernemerscoach bij ZLTO en de laatste acht jaar bij ABAB Accountants als senior Relatiemanager Tuinbouw.”

Frits omschrijft zichzelf als een verbinder van nature, met interesse in mensen met een passie. “En laat nu juist de glastuinbouw rijk zijn aan dit type ondernemers”, zo onderbouwt hij zijn affiniteit met de sector.

Energie, water en arbeid
Frits van Dijkman volgt in Zeeland en Brabant Alexander Formsma op, die onlangs is toegetreden tot Team Energie van Glastuinbouw Nederland. “Samen met Wendy Klein neem ik deze regio’s onder mijn hoede. Waar Wendy zich richt op de RO zaken, zal ik de portefeuilles Energie, Water en Arbeid beheren. De glastuinders die zijn vergeten lid te worden van Glastuinbouw Nederland binnen Brabant en Zeeland, zal ik hier ook aan gaan herinneren”, zegt Frits met een knipoog.

Hij is samen met zijn echtgenote en twee kinderen woonachtig in Etten-Leur. “Ik kijk uit naar een fijne samenwerking in de mooie dynamische sector die glastuinbouw heet.”


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven